Saturday, October 7, 2017

I was Shook!

Ayooo waddup it's yo gurllll, back with another skin care product review!

I'm going straight to the point.

I'm in love with Skin Food! ❤

Like, if Skin Food is a person, I would marry the heck out of it!

And all because of this one particular product...

You see, I'm quite a fair skinned person but because I love to do outdoor activities, I burnt my face...a lot...

And usually if I stay indoors for quite some time, I would become fair again.

But, living in a country that is scorching hot, and can potentially burn me like hell just by standing under direct sunlight for 2 minutes, it's not going to happen. 

Luckily, I found this rice mask by Skin Food.

The first time I wore this, I was shook!!

It brighten up my face! Well, maybe by a few percent hahaha

It doesn't dramatically make me fairer lah but it does it's thing.

Suitable for those that suffer kulit kusam like that. 

And it also smell damn nice lah. Not too overpowering. When applied, it gives off a thin layer of crushed rice beads and some sort of light moisturizer gel that you can rub on your face. The rice bead acts as a gentle scrub (Real gentle and safer for your skin

When I bought it (The left one in a tub)

The texture. I'm not sure if you can see the rice beads here but it's there alright

All I can say is that this is worth the money. However, it might work for me but not for you so I advise you to search for more reviews, especially if you don't have the same skin type as I am. Maybe try and find some sample for you to try out...


You can enter my first giveaway for a chance to win this Skin Food rice Mask that I'm currently doing right now. There's still some time to join so go ahead and check out the post here 


Name: Rice Mask Wash Off

Brand: Skin Food (Korea)

Original Price: RM 44.00 (As of price on Hermo app)

Price when bought: RM 25.50 (Bought it from Hermo. Worth the discount)

Capacity: 100g

Effect: Whitening, Moisturizing

How to use:

1. After cleansing, massage gently into damp skin, or mix with water/ cosmetic water and apply. Avoid the eye and mouth area. Wait 10-15 minutes, then wash off with lukewarm water.

------WRITER'S EXTRA-------

I'm on an online article and a newspaper!!!!

I wasn't expecting to see my face on a paper but yeahhhhh it was great.

Monday, October 2, 2017

#1STGIVEAWAY Free Korean Mask! (UPDATED)

Bersempena pembukaan blog baru nilah katakan, I felt like nak memberi sesuatu untuk korang–For free!

So I bought this Soonsoo Beauty The Celebrity Mask for myself and bila dah dapat product dia... 


I swear kotak dia cantik gila! Rasa tak nak buka langsung hahaha Macam high end brand box (Nama product pun the Celebrity mask kan, of course kena grand hahaha)

Anyway, dalam satu kotak tu ada 5 mask and of course I bought it on Hermo (Of course)

I am very much pleased with the product and because of that... saya plan nak buat giveaway Korean mask!

2 pemenang akan dipilih and hadiahnya ialah seperti berikut:

Skin Food Rice Mask Wash Off

Pascucci Eco Face Mask

Soonsoo The Celebrity Treatment Mask

1 set of Skin Food Rice Mask Wash Off + 1x Soonsoo The Celebrity Treatment Mask 

1 set of  Soonsoo The Celebrity Treatment Mask + 1x Pascucci Eco Face Mask (Random type)

So tunggu apa lagi? Benda percuma depan mata. Korean brand yang memang hot and popular seperti Skin Food. Memang trusted brand and saya sendiri pakai. Kulit memang licin tak ada jerawat, tak kusam and gempak ah.

Especially SkinFood tu. Siapa dapat, memang untung!

So, nak join senang je. Isi borang dekat bawah. Ikut je semua arahan. Easy peasy, senang tahap kacang kena goreng lah. Lagi banyak korang completekan kat list tu, lagi tinggi peluang korang nak menang. 

2 pemenang akan diumumkan pada hari Sabtu (14 October 2017) dan akan dihubungi melalui DM Twitter.

So, selamat bergiveaway ya! 

Saturday, September 30, 2017

Egg White Mask? (Skinfood Review)

(I'm writing this post at 2 a.m. in the morning so bertabahlah ya kalau ada salah-salah tu hahaha)

(Rupa dia dalam bekas. Macam yogurt pun ada bila tenung lama-lama. Tengah lapar pula tu sekarang hahaha)

Anyway, tiba-tiba rasa macam nak tulis post awal-awal pagi ni (Mata takmau lelap huhu) so teringin nak review this one specific product I bought masa first time try Hermo andddddddd

I'm loving this one! Every chance yang boleh pakai mask, I wear it. Lagi-lagi kalau student kan, bukan ada masa sangat so sambil-sambil menaip assignment or tengah-tengah stress memang pakai headband lepastu lumur benda ni kat muka (This or Innisfree clay mask tu)

Memang this one pun best pakai. Sejuk dia tuuuu menyamankan betul (Tak adalah tahap letak muka depan aircond but still...) and that, ada a bit tightening effect to it too so it's very comfortable to wear. 

But, this didn't come with a spatula too :( (I demand a spatula pleaseee)

However, texture dia macam whip cream but tebal sikit so senang nak lumur pakai brush. Dah memang macam pakai whip cream kat muka pun hahaha 

Kalau compare dengan Innisfree tu, I use the same brush every time nak pakai mask but clay mask tu memang susah sikit nak pakai guna brush. Dia padat so a bit harder to glide it onto your face compared to this egg white mask. 

(Bila dah lumur kat kulit. Ignore my tangan terbakar ya huhu)

Haaaa keypoint dia yang penting kat sini, is the smell. Bau dia bukan bau telur putih yang kuat. I'm not sure if ada ke tak bau telur putih tu (For me tak ada sebab dah biasa lumur telur putih kat muka and straight up telur putih kat muka lagi kuat bau dia). If jenis tak tahan bau telur putih, boleh pakai yang ni.

Though, if saya compare product ni dengan telur putih yang real, memang telur putih menanglah. Tightening effect telur putih lagi kuat, and 10x lagi menegangkan kulit. But, this product buat kulit jadi fluffy gilaaaaa. Telur putih takat tegangkan balik je kulit. 

And product ni still menegangkan but tak sekuat telur putih real so yeah, if jenis hardcore boleh lumur terus telur putih kat muka, better telur putih je but that is if nak kulit tegang. If yang tak tahan, belilah product ni, still work and kulit pun jadi floofff hahaha

That's all for my opinion. Kat bawah I'll provide some more info for you to read.


Name: Egg White Pore Mask

Brand: Skin Food (Korea)

Original Price: RM 49.90 (As of price on Hermo app)

Price when bought: RM 26.90 (Bought it from Hermo. Worth the discount)

Capacity: 125g

Effect: Removing pore-clogging, controlling oil, firming, tightening pores

How to use:

1. After cleansing, gently apply the product to your face avoiding the eye and mouth are. Wait 10-15 minutes, then wash off with lukewarm water.

(TINY WARNING! Bila mask ni dah kering and awak senyum or something, akan ada crack and holes like that. If awak tu tryophobia, yang gelikan lubang or crack banyak-banyak tu, bila dah rasa macam kering, terus je basuh. Tak perlu usya)